Kategorie
Marka
Dostępność
Cena
-
od
do
5 553,45 zł
4 515,00 zł
Pyszna i kremowa czekolada, czyli coś co kochają wszyscy!
Czekolada to jeden z najbardziej lubianych słodkich przysmaków na całym świecie. Powstaje z miazgi kakaowej, tłuszczu, środka słodzącego oraz przeróżnych dodatków. Doskonale smakuje w formie tabliczki, praliny, cukierka, gorącego napoju, a także jako polewa do wszelkiego rodzaju deserów. Jej smaków i kolorów jest niezliczona ilość, a firmy cukiernicze wciąż prześcigają się w coraz to nowszych pomysłach na nowe dodatki.
Czekolada coraz modniejsza
Nikogo nie powinien dziwić fakt, że rośnie popyt na urządzenia służące do obróbki i serwowania tego pysznego produktu. Podawanie podgrzanej czekolady jest coraz popularniejszym trendem na bankietach czy uroczystościach ślubnych. Atrakcja taka znacznie podnosi prestiż lokalu, a co za tym idzie zwiększa się zadowolenie klientów ze świadczonej usługi. Płynna czekolada idealnie sprawdzi się do bufetów, w których to klienci mogą samodzielnie skomponować swój słodki deser, w których główną rolę gra oczywiście czekolada.
Bogaty asortyment najlepszych sprzętów
W asortymencie sklepu cookPRO dostępny jest szeroki wybór urządzeń służących obróbce termicznej czekolady. Służą one nie tylko do podgrzewania czekolady, ale także dzięki nim prezentacja jaj jest bardzo efektywna i stylowa. Wszystkie sprzęty są zaprojektowane w taki sposób, aby cieszyły oko wszystkich, nawet najbardziej wymagających klientów. Oferujemy:
- Fontanny czekoladowe
- Stojaki na fontanny czekoladowe
- Czekoladziarki
- Podgrzewacze na czekoladę
Są to profesjonalne, najwyższej jakości maszyny, które użytkowane zgodnie z instrukcją, będą działać długo i bezawaryjnie. Mają wbudowane liczne systemy, które znacząco ułatwiają użytkowanie sprzętów. Są niezwykle intuicyjne, dlatego też czekolada ma zawsze idealną temperaturę i konsystencję. Nie wymagają ciągłego nadzoru obsługi i są bezpieczne dla każdego. Doskonale sprawdzą się w lokalach gastronomicznych oraz eleganckich hotelach.