



Pakowarki komorowe
Pakowarki komorowe świetnie nadają się do pakowania produktów mokrych. To profesjonalne urządzenia do gastronomii - poradzą sobie nawet z bardzo dużym przerobem i zapotrzebowaniem.
W komorze wytwarza się próżnia, a następnie ciasno przylegający do produktu woreczek jest szczelnie zgrzewany. Pozwala to na długotrwałe zachowanie świeżości i walorów zdrowotnych i smakowych pakowanej żywności, co jest nieocenione dla wszelkich zakładów przetwórstwa mięsnego oraz firm zajmujących się cateringiem.
Pakowanie próżniowe pozwala na spowolnienie procesów utleniania żywności, dzięki czemu dłużej jest świeża i nadaje się do spożycia, zachowują walory estetyczne i smakowe.
Pakowarki komorowe są bardzo wydajne i szybkie - to ich główna przewaga nad pakowarkami listwowymi. Dzięki temu lepiej sprawdzi się w punktach, które wymagają szybkiego przygotowywania paczek z zapakowaną żywnością.
Nie znaleziono produktów spełniających podane kryteria.