



Pakowarki listwowe
Pakowarki listwowe to profesjonalne, a zarazem kompaktowe urządzenia do pakowania próżniowego. Są idealnym rozwiązaniem dla cateringu, świetnie sprawdzają się również w zakładach przetwórstwa ryb, w zakładach mięsnych, drobiarskich, piekarniach czy w domu. Kompaktowe rozmiary, niewielka waga i prostota użytkowania pozwoli na używanie pakowarki listwowej nawet w kuchniach o mocno ograniczonej przestrzeni.
Dla kogo najlepsze są pakowarki listwowe?
Dzięki pakowarkom listwowym, możemy wygodnie i szybko zabezpieczyć naszą żywność przed zepsuciem, oraz przedłużyć przydatność do użycia oraz świeżość pakowanej żywności. Zastosowanie formy listwowej pozwala na pakowanie nietypowych wymiarowo produktów - wystarczy przygotować folię i ustawić ją na zgrzewie, a pakowarka wyssie ze środka powietrze oraz zgrzeje folię.
Dzięki temu, pakowanie mięs czy innych produktów o nieregularnych kształtach będzie bardzo proste, a efekt będzie zadowalający. To idealne rozwiązanie do przechowania bądź wydłużenia świeżości Państwa produktów i gotowych posiłków - zapakowane próżniowo jedzenie znacznie dłużej zachowuje walory smakowe, zdrowotne oraz estetyczne.
Pakowarki listwowe są tańsze od urządzeń komorowych, ale dla niektórych lokali okażą się zdecydowanie lepsze i niekoniecznie cena oznaczy urządzenie gorsze! Głównie od zapotrzebowania i specyfiki Państwa działalności gastronomicznej zależy, jaki model pakowarki próżniowej lepiej się sprawdzi - listwowa czy komorowa. W razie wątpliwości, zapraszamy do kontaktu z działem handlowym - z uśmiechem odpowiemy na wszelkie pytania.
Do pakowania w pakowarkach listwowych należy użyć woreczków moletowanych.
Nie znaleziono produktów spełniających podane kryteria.