Wilk do mięsa stal nierdzewna 12 | 560040001
Opis
Wilk do mięsa 12
Parametry urządzenia
Wymiary: | 460x215x324 mm |
Moc: | 0.75 kW |
Zasilanie: | 230V |
Wydajność chwilowa: | do 150 kg/h |
- Urządzenie wyposażone w rewers
- Wysokiej jakości stal nierdzewna
- Tacka podajnikowa w zestawie
- Świetna jakość wykonania
- Wysoka wydajność - nawet do 150 kg/h
Profesjonalny wilk do mięsa
Wilki do mięsa od dawna funkcjonują jako jedno z najczęściej spotykanych urządzeń w profesjonalnej gastronomii. Zdecydowana większość przemysłu mięsnego musi liczyć się z tym, że nadążenie za konkurencją wymaga tego, aby posiadać wysokiej jakości, profesjonalną maszynkę do mielenia mięsa.
Linia wilków do mięsa cookPRO świetnie sprawdza się w każdym lokalu, gdzie wymagana jest niezawodność i doskonała jakość wykonania. Produkt na przestrzeni lat przeszedł szereg modernizacji i udoskonaleń, dzięki czemu możemy Państwu zaoferować urządzenie najwyższej jakości.
Maszynka do mięsa 12 to świetna maszyna do pracy w miejscach, w których zapotrzebowanie na mielenie mięsa nie jest priorytetem, a dodatkiem. Mimo tego, jego efektywność chwilowa sięga aż 150 kg/h, co jest świetnym wynikiem i na "dwunastkę" mogą zdecydować się także średnie i większe przedsiębiorstwa mięsne, które potrzebują bardziej budżetowej opcji, niż wersje 22 i 32.
Konstrukcja
Dzięki solidnej i zwartej konstrukcji, nasze wilki mogą pracować przez bardzo długi czas. Wysokiej jakości stal nierdzewna ułatwia czyszczenie i dodatkowo wydłuża żywotność urządzenia, więc kupując naszą maszynkę do mięsa, wybierają Państwo doskonały stosunek jakości do ceny.
Nasze wilki mają wygodny rewers, ułatwiający pracę z urządzeniem. Do zestawu dołączamy także zestaw sitek - 6, 8 oraz 10 mm, a także zapasowy nóż. W ofercie posiadamy również sitka o innych rozmiarach - zapraszamy do kontaktu celem sprawdzenia dostępności.
Należy mieć na uwadze, że urządzenie nie jest przystosowane do pracy ciągłej - nie należy dopuścić do przegrzania silnika. Po cyklu pracy 10-15 minut, należy pozwolić urządzeniu ostygnąć przez około 5 minut. Wartości mogą się różnić w zależności od temperatury otoczenia oraz rodzaju mielonego mięsa.
Opinie o produkcie (0)
Soda Pluss
Właściciel marki cookPRO